19 Eylül 2009

wi wör solcır


tek sıfatının er olabildiği bi yerdeydim.. askerde anladım bu politikacıları kimin seçtiğini bu gazetecileri kimlerin okuduğunu, bu sanatçıları kimlerin gazladığını.. her önüne gelene "türkiye seninle gurur duyuyor" diye kimlerin bağırdığını çok iyi anladım..

hayatta ellerine geçirebilecekleri en yüksek mevkiye askerde sahip olan insanlar vardı. üst devre? haklısınız askere henüz gitmemiş gençler veya hiç gitmeyecek olan hanımlar bilmez. üst devre dediğin oranın genelkurmay başkanı(!).. en büyük artıları kumandanın ellerinde olması, üzerinde televizyonun durduğu masaya dizleri deyerek televizyon izleme gibi artıları var..

askeriye türkiyenin aynasıymış. bu ülkeyi terk etme sebepleri o kadar arttı ki.. askerlik anıları hiç bitmez derlerdi. ben hep sallıyorlar diye düşünürdüm ama öyle değilmiş artık ne anlatsalar inanırım.

bayramda bol bol tatlı yiyin. öyle uzmanların görüşünü dinleyeyim filan yok. çünkü hemen çıkarlar haber bültenlerine tatlıya dikkat edin diye. onlar tatlıcılara düşman olduklarından öyle diyorlar. yiyin gari..!! ben 2 gündür yiyorum hala doyamadım..

"varsın ölüm senden gelsin be gülüm biz onu şerbet der içeriz!!"


el öpmeye gelen ufaklıkları sevindirin. hatta varsa çoluk çocuk, kuzen, ana, bacı, gardaş artık kimse bi lunapark a gitseniz aso olur..

1 yorum:

Puffy dedi ki...

aynı tabelayı gördüğüm günü hatırladım.
ulan demiştim kendi kendime nereye geldik?
hayatımd bir daha da iran yazan bir yol tabelası göreceğimi hiç sanmıyorum